top of page
Dreamcather.jpg

The Dreamer

Seeing into being! För dig som vill bli en aktiv drömmare och utveckla visionären inom dig!

Att medvetet drömma världen in i verkligheten är en av Shamanens starka gåvor. Det kräver fokus och ett mindset att hålla livet högt i hur vi väljer att se möjligheter. I det här mentorskapsprogrammet lär du dig energikunskap i hur du manifesterar från dröm till manifestation genom din intention, din känsla, tanke och handling.

I våra 5 möten ingår healingsessioner, meditationer, och shamansk visdom för att få harmoni i din kreativitet till det som är viktigt för dig.Vad vill du skapa just nu?

Först kommer ofta kommer HUR ska jag göra det? Det känns kanske svårt, långt bort och krångligt.... Här lär du dig vikten av VARFÖR som första steg och hur du håller ditt fokus i essensen inte formen i din drömvision. Välkommen att välja en dröm att jobba med tillsammans med mig som mentor under våra veckor tillsammans!

Wisdom Wheel

Ett personligt designat masterprogram för dig som har en mesa och har gått ett Medicinhjul.

Du går om Medicinhjulet med mig som mentor för att fördjupa visdomslärorna i varje riktning och uppgradera din shamanska kunskap i hur du fullt ut lever din medicin. Det här är ett gyllene tillfälle att byta ut stenar i ditt altare för att förnya healing, balans och drömmar i den. Efter en östklass sägs shamanen leva i mitten av Medicinhjulet för balans och kraft oavsett vad som händer i omvärlden, så vårt 5:e möte handlar just om det, hur du lever i centrum av din mesa som en portal in i mystiken. Låter det spännande och precis det du längtar efter, att gå om ditt Medicinhjul när det passar din kalender för mer shamankraft i livet? Läs mer om hur Wisdom Wheel skapas unikt för dig!

bottom of page