top of page
Aiyana öppnar ett Sacred Space för en eldceremoni

Välkommen in i Inkas Medicinhjul
27-29/10 i Stockholms Skärgård

Medicinhjulet är en shamansk ledarskapsutbildning som erbjuder dig en helt fantastiskt och djupt personlig healingresa genom de fyra riktningarna, dess kraftdjur och element. Utbildningen är designad för dig som vill läka ditt liv och upptäcka mer av vem du är ur ett själsperspektiv. Medicinhjulet är en spirituell träning mot högre medvetande om hur du lever, agerar och skapar i din värld. Resan genom de fyra riktningarna handlar om att läka det förflutna, lära dig att gå i balans och kraft på livets väg, bemästra din tid och aktivt drömma din värld in i verkligheten. För att nämna några av Medicinhjulets gåvor.

Vill du få tillgång till mer kraft, visdom och praktiska ceremonier för att leva det som känns viktigt för dig?

Läs och inspireras i välkomstbrevet.

Empower your 
Growth & Dreams

Vill du samtidigt som du går ett Medicinhjul för din personliga healingresa, gå Healer Skills och lära dig ge sessioner till andra? 

Shamansk initiering i Anderna
Shamansk eldceremoni.

Den shamanska världens mystik

Den shamanska livsresan är en djup, vacker och högt spirituell upplevelse, vars helande mystik ger mening åt människans potential och medvetna handlingar för fred och harmoniska relationer.
 

Vi i västvärlden kan träna oss i att bli stora helare och visionärer när vi minns vår sanna andliga natur. Shamaner är människor som helar sin historia och tränar sina ögon, bakåt och framåt i tiden, i att se in i världen av energi där all skapelse börjar. Det är dom som modigt skapar nya vägar, läker och transformerar allt inifrån för att vara en del i helheten av en balanserad och kärleksfull värld. Är du en av dem som bär en längtan efter att växa i din själ och bidra till livet från högre nivåer av spirituellt medvetande? Då är Medicinhjulet ett fantastiskt och utvecklande nästa steg för dig som är entreprenör eller ledare.

Välkommen in i Shamanens värld av healingkraft, harmoni och stora drömmar!

bottom of page