top of page
Aiyana_Sacredspace.jpg
Eld_mesas.jpg

Den shamanska
världens mystik

Den shamanska livsresan är en djup, vacker och högt spirituell upplevelse, vars helande mystik ger mening åt människans potential och medvetna handlingar för fred och harmoniska relationer. Vi i västvärlden kan träna oss i att bli stora helare och visionärer när vi minns vår sanna andliga natur. Shamaner är människor som helar sin historia och tränar sina ögon, bakåt och framåt i tiden, i att se in i världen av energi där all skapelse börjar. Det är dom som modigt skapar nya vägar, läker och transformerar allt inifrån för att vara en del i helheten av en balanserad och kärleksfull värld. Är du en av dem som bär en längtan efter att växa i din själ och bidra till livet från högre nivåer av spirituellt medvetande? Då är Medicinhjulet ett fantastiskt utvecklande nästa steg. Välkommen in i Shamanens värld av healing, kraft och drömmar!

Empower Your
Growth & Dreams

Medicinhjulet är en shamansk ledarskapsutbildning som erbjuder dig en helt fantastiskt och djupt personlig healingresa genom de fyra riktningarna, dess kraftdjur och element. Utbildningen är designad för dig som vill läka ditt liv och upptäcka mer av vem du är ur ett själsperspektiv för att få tillgång till en djupare mening med vad som är viktigt för dig och vad du vill bidra till.

 

Medicinhjulet är en spirituell träning mot högre medvetande om hur du lever, agerar och skapar i din värld. Resan genom de fyra riktningarna handlar om att transformera och hela dina begränsande storys om vad som är möjligt, lära dig att gå i balans och kraft på livets väg, komma i harmonisk relation med din tid och aktivt drömma din värld in i verkligheten. För att nämna några av Medicinhjulets gåvor. Läs mer och inspireras i välkomstbrevet nedan om denna vackra ledarskapsutbildning i Andernas mystik och visdom.

Varför är Shamanskt ledarskap viktigt?

Shamaner är Change-makers, healers och visionärer. De är dom som modigt går nya vägar för att skapa en vackrare värld med win/win för allt.

Genom utbildningen tränar du dina ögon att se bortom illusioner och begränsningar till positiva möjligheter, vilket lyfter medvetenheten för dig och allt i din omgivning. Du lär dig en livskunskap för hälsa och framgång vilket gynnar inte bara dig utan även den större helheten.

Vi förändrar världen inifrån! Varmt välkommen!

Aiyana

Initiation.JPG
bottom of page