top of page
utbildning_juni_low-2547_edited.png

Den shamanska världens mystik

Den shamanska livsresan är en djup, vacker och högt spirituell upplevelse, vars helande mystik ger mening åt människans potential och medvetna handlingar för fred och harmoniska relationer.

Vi i västvärlden kan träna oss i att bli stora helare och visionärer när vi minns vår sanna andliga natur. Shamaner är människor som helar sin historia och tränar sina ögon, bakåt och framåt i tiden, i att se in i världen av energi där all skapelse börjar. Det är dom som modigt skapar nya vägar, läker och transformerar allt inifrån för att vara en del i helheten av en balanserad och kärleksfull värld. Är du en av dem som bär en längtan efter att växa i din själ och bidra till livet från högre nivåer av spirituellt medvetande?

Då är Medicinhjulet för dig! Sommarens härliga Shamanska träning är 12 dagar i en "Shaman Retreat" för dig som vill ha snabb transformation och få tillgång till  shamanska visdomsläror som ger spirituell livskraft för det du drömmer om! 

Inkas Medicinhjul: About
The Medicine Wheel ~ Shaman's Allies 72dpi 480x594.jpg
Inkas Medicinhjul: Bild

Inkas Medicinhjul "The Shapeshifter"

Hela din historia och du helar din framtid!

Medicinhjulet är en shamansk ledarskapsutbildning som erbjuder dig en helt fantastiskt healingsresa genom
de fyra riktningarna, dess kraftdjur och element. Genom anrika visdomsläror och helande ceremonier minns du dig själv på nytt, minns ditt "Soul Mission" och kraften att leva och leda dig själv från hjärtat.


Utbildningen är designad för dig som vill läka ditt liv och upptäcka mer av vem du är ur ett själsperspektiv. Medicinhjulet är en spirituell träning mot högre medvetande om hur du lever, agerar och skapar i din värld. Resan genom de fyra riktningarna handlar om att läka det förflutna, lära dig att gå i balans och kraft på livets väg, bemästra tiden och forma världen genom att medvetet delta i samskapandet av verkligheten. För att nämna några av Medicinhjulets gåvor.

Låter det spännande och det som du längtar efter? Att få tillgång till mer kraft, visdom och praktiska ceremonier för att leva det som känns viktigt för dig? 

Läs och inspireras mer i infobrevet. Datum och plats för nästa utbildning kommer inom kort. Varmt Välkommen!

Shaman_altars.jpg
sun_call to mesa
sommar_hus.jpg
Eld_.jpg
Healing_session.jpg
Mesa_blessing.jpg
Jasmin_.jpg
healing_v.jpg
ceremoni_.jpg
Samtal_.jpg
star_mesas.jpg
Apu_sol.jpg
initiation_.jpg
Inkas Medicinhjul: Välkommen
bottom of page