top of page
DSC_0096.JPG

Shamansk Energi Medicin
& Healing

Empower People and Dreams

Home Svenska: Welcome

Välkommen till Shamanens värld

En shaman är en person som lever med en fot i varje värld, fysisk-spirituell eller världar av energi och materia. Det är i världen av ren energi som all skapelse börjar. Shamanen har kunskap om hur man kommunicerar med energi, eller livskraft, för att skapa healing och visioner in i fysisk manifestation.


Grundläggande för shamanism är förståelsen att verkligheten har en spirituell dimension. En källa vi alla tillhör och har gemensamt. Så för en shaman har allt som har form eller substans också en själ ‑ träd, djur, människor, organisationer... Shamansk visdom används för att stärka den heliga dimensionen av sig själv och sin relation till helheten. Det är där sann förändring och healing sker!

Är du kallad att växa i ditt andliga medvetande och utveckla ett högre själssyfte i livet? Då är du på rätt plats! 

En vacker helande resa av transformation väntar på dig, en inre resa som uppgraderar visionen om dig!

Jeanette_profil_low-13914 2_edited_edited.png
Home Svenska: About

Min Story

Den andinska spirituella världen av shamansk energimedicin har varit min livsväg från det allra första mötet 2001. När jag påbörjade min egen shamanutbildning, Jag transformerade djupt i min kärna, vilket förändrade hela mitt liv från och med då. Det tog mig på en helande resa utöver vad jag trodde var möjligt och lanserade mig på en väg att undervisa shamaniska masterprogram i olika länder i Europa.

I 19 år nu har det varit min kallelse att föra helande och andlig utveckling genom vägen för shamanisk mystisk visdom för en högre dimension av välbefinnande, självledarskap och positiv förändring i världen.

Rachi_edited_edited_edited_edited.jpg
Home Svenska: About
Handsoflight_edited.jpg

Lets connect!


Welcome to learn more of Shamanic Energy Medicine with

its healing wisdom, power animals, and beautiful wisdom teachings.

  • Instagram

Thank you for your message!

Home Svenska: Contact
bottom of page