top of page

Bli Shamansk Healer

 Illuminationer. Extraktioner.

Soul Retrieval. Riter för livet och döden.

Att vara Healer är för mig det allra vackraste! Att få vara en del av hur tung energi släpper sitt grepp och hur nytt ljus av livslust och kreativitet fyller de människor jag jobbar med är magiskt. Andernas helande konst är en vacker och kraftfull medicin. Den kräver sin träning i energi och att den som vill bli Healer till yrket har gjort sin personliga helande resa. Därför är denna certifierade utbildning för dig som går eller har gått ett Medicinhjul och bär en mesa. 

Förutom själva healingteknikerna, lär du dig intervjuteknik som ett sätt att lyssna med alla dina sinnen bortom den fysiska historien för det klienten i sin kärna söker healing för. Du lär dig även hur du avslutar en session så att klienten bär med sig hem en ny karta, energimässiga gåvor och själsliga kontrakt för att integrera sessionen och de energiskiften som skett i livet framåt.

 

Utbildningen sker i små grupper och alla får sin tid att träna med mig som personlig handledare. I sista klassen lär du dig även hur du kan jobba på distans med healingsessioner vilket öppnar upp för hela värden som arbetsplats! 

Shamansk healing session
Healing_Light
Qero_the sun_edited.jpg

Dessa helande tekniker kommer från Anderna och Amazonas i Peru. Anrika helande färdigheter från forna Inkariket vävdes samman av min lärare, mentor och kollega i många år, Alberto Villoldo, till en ny form för shamanen i västvärlden. Jag är djupt tacksam för hur de har hjälpt mig att transformera och förnya mig längs min personliga livsväg, och hur dessa helande ceremonier håller oss i ljus och medvetenhet om vårt sanna syfte i livet.
   

I Healer Skills utvecklar du den healer kunskap du lärt dig genom att gå Inkas Medicinhjul till att jobba med andra i shamanska healing sessioner. Dock handlar det inte bara om tekniker. Healing är en medveten ljuskraft som du kan använda i ditt språk, i ditt sätt att vara, i hur du berör din omgivning och hur du väljer att se världen. Healing är så mycket mer än ett yrke, det är ett sätt att leva och samtidigt bidra till en ljusare och mer kärleksfull värld! 

I utbildningen tränar du hur du håller ett helande rum där healing sker och hur du kan använda denna ljuskraft på en mer avancerad nivå i ditt eget liv. Välkommen till Healer Skills!

Qero_the sun_edited.jpg
bottom of page